IRON MAIDEN' IN ESKİ VOKALISTI BLAZE BAYLEY İSTANBUL'DA!

IRON MAIDEN' dan tanıdığımız Heavy Metal'in güçlü sesi BLAZE İstanbul'da !
3 Nisan 2011 Pazar - 18.00

Wolfsbane ve Iron Maiden gruplarının vokalistliğini yapmış olan ünlü vokalist Blaze Bayley,1993'de Iron Maiden grubuna katıldı. Iron Maiden ile The X Factor, Virtual XI albümlerinde yer aldı. 2000'li yıllarda ise kendi grubu BLAZE'i kurdu ve hala albüm çalışmalarına devam ediyor.  

http://www.blazebayley.net


 Konserde APSENTve 80 KALIBRE konuk grup olarak çalacaktır.


BİLET SATIŞ NOKTALARI: OLD SCHOOL, MEPHISTO-TAKSİM,HAMMER-KADIKÖY,
BİLETLER: 30 TL  KONSER GÜNÜ KAPIDA : 35 TL





APSENT


2005 yılında Tolga AKYURT ve A.Yiğit ÖZDAĞLI’ nın bir araya gelmesiyle ortaya çıktı.
Metal müziğin tüm türleriyle içi içe olan iki arkadaş bu konuda çalışmalar yapmaya başladı ve ardından konserler dizisi bunu takip etti.
Daha sonra çalışmalarını kendi şarkıları üzerinde yoğunlaştırdılar. Zaman yetersizliği ve ekonomik problemler sebebiyle çok zor koşullarda 8 parçalık bir albüm hazırladılar. 2009 Haziran ayında kayıtları tamamlayan grup, ilk klip çalışmasını da ‘Aklımdasın’ isimli parçasına yaptı ve önümüzdeki günlerde klip yayınlanmaya başlayacak. 2010 yılı yaz sonunda ikinci albüm için stüdyoya girmeyi planlayan APSENT’ in ilk albümü 2010 Ocak ayından beri raflarda…


http://www.apsent.com/
www.myspace.com/apsentruh



80 KALIBRE


**** "NEDEN BİR TÜRK GRUBU STADYUMLARI DOLDURMASIN? SEBEP MÜZİK İSE DİNLEYİN... ŞU ANDA TÜRKİYE'DE HEAVY METAL'İ KEŞFETMEK İÇİN İLK ADIMI ATTINIZ !" ****

80 Kalibre , çalışmalarına 2007'de bir 80'ler heavy metal cover grubu olarak başlamıştır ve ismini de bu şekilde almıştır. 2008 yılında beste çalışmalarına başlayan grup 'Kurtul Zindanından' isimli 4 şarkılık bir EP çıkarmış ve çeşitli müzik mağazalarında sınırlı sayıda satışa sunmuştur. Bu EP ile heavy metal dinleyicilerinin beğenisini alan grup pek çok festivalde sahne almış ve dikkatleri üzerine çekmiştir.Bu noktadan sonra provalara ve bestelere yoğunlaşan grup 2010 yılının sonlarına doğru sırasıyla ''Kayıp'' ve ''Bilinçaltı'' isimli 2 tane single demo yayınlamıştır.Bu 2 single ve çeşitli gruplardan yaptıkları coverlar ile dikkatleri üzerine çeken grup , 2011 yılının ortalarında ''7 Seçilmiş'' isimli albümleri ile raflardaki yerini alıyor.


http://www.seksenkalibre.com/

**********

 
BİLET SATIŞ NOKTALARI:
OLD SCHOOL,
MEPHISTO-TAKSİM,
HAMMER-KADIKÖY,
BİLETLER: 30 TL
KONSER GÜNÜ KAPIDA : 35 TL
Old School Rock Bar






OLD SCHOOL ROCK BAR & CONCERT HALL... İSTANBUL'UN ROCK KONSEPTLİ EN BÜYÜK KONSER MEKANI

YENİ EKLENEN FOTOLAR